Varen met honden

Op vaarvakantie met uw hond? Geen probleem. U hoeft geen oppas te regelen voor uw hond, want uw hond is gewoon welkom aan boord!
Bij VDF Vaarvakanties mag u uw trouwe viervoeter gewoon meenemen aan boord. Ontdek de omgeving, ga wandelen en geniet met en van uw hond tijdens uw vaarvakantie. Ontspan en geniet met de hele familie.

Hond varen le boat
Nicols boot varen
Varen hond Le boat

Neem uw trouwe viervoeter mee op vaarvakantie

Rennen, springen en zwemmen, dat is wat honden graag doen en dit kan dan ook tijdens een vaarvakantie. U kunt gemakkelijk aanmeren om een (lange)wandeling te maken of om te gaan zwemmen.

Geschikte boottype

Alle honden zijn welkom aan boord; van groot tot klein. Bij een klein hondje hoeft u zich geen zorgen over het boottype te maken. U tilt uw hond namelijk makkelijk en snel van boord. Bij een grote hond is handig dat kiest voor een boot waarbij uw hond gemakkelijk zelf het dek op en af kan springen. Ook kunt u kiezen voor een boot zonder trappen tussen de hutten en salon.

Tip

Laat uw hond zich ‘thuis’, comfortabel en veilig voelen tijdens uw vaarvakantie. Neem daarom de favoriete spulletjes zoals een drinkbakje, speeltje en mandje van uw hond mee aan boord.

Voor extra zekerheid en veiligheid kunt u ook een speciaal zwemvest voor uw hond gebruiken. Zo weet u dat uw hond veilig is tijdens de bootvakantie en het zwemmen in het water.

Geschikte vaarvakanties met honden

Honden zijn op al onze bestemmingen van harte welkom. Ga lekker wandelen in Frankrijk, bezoek samen met uw hond een pub in Engeland en beleef avonturen in de bossen van Duitsland. Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt met unieke vaarvakanties met honden!

Camargue Beziers vaar varen Frankrijk

Bekijk alle vaarvakanties

contact vialora

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de vaarspecialisten!