Vaarvakanties voor het gezin

Een vaarvakantie met de kinderen is een geweldige ervaring. U kunt tijdens uw vaarvakantie ontspannen en leuke activiteiten ondernemen in de plaatsen waar u aanmeert. Daarnaast vinden kinderen het geweldig om mee te helpen aan boord. Op elke bestemming is wel wat te beleven voor kinderen! Hieronder staan een aantal vaargebieden met leuke activiteiten voor jong en oud.

Camargue, Frankrijk

Hier kunt u genieten van de zon tijdens het varen, daarnaast zijn de stranden langs de Middellandse Zee geweldig voor kinderen. Ook leuk zijn de paarden en flamingo’s die u onderweg tegen komt. Als u wilt, mag u zelf ook een ritje per paard maken! Een andere leuke activiteit is een bezoek aan het avonturenpark in Villeneuve-lès-Maguelone. Hier is het mogelijk voor kinderen (en volwassenen) om te klimmen en klauteren tussen de bomen!

Theems, Engeland

Een vaarvakantie over Theems is uitstekend te combineren met leuke uitstapjes, als u naar Thorpe Park gaat kun u uw dag vullen met vele achtbanen. Een bezoekje aan de zeldzame en exotische dieren in Beale Park is ook een aanrader. Houdt u meer van de stad? Uw vaarvakantie over de Theems valt goed te combineren met een verblijf in Londen.

Grande Lago, Portugal

Houden de kinderen van zwemmen en watersport? Dan is Grande Lago de perfecte bestemming voor een vaarvakantie met het gezin. Dit mooie meer in Portugal heeft meer dan 300 dagen zon per jaar en het water is van zeer goede kwaliteit. In Amiera Marina kan het hele gezin waterskiën, kanoën en zeilen.

Canal du Midi, Frankrijk

Het gebied rondom Canal du Midi kent veel geschiedenis, zo komt u langs de prachtige stad Carcassonne. In deze middeleeuwse stad zullen uw kinderen zich ridder en prinses voelen. Zo zijn er in de zomer vaak riddertoernooien, waar men "echte" ridders in actie kan zien. Daarnaast kunt u richting Toulouse varen, deze universiteitsstad kent prachtige architectuur en een relaxte sfeer. Ook zijn hier vele bezienswaardigheden en is het de thuisbasis van het Franse rugbyteam.

Heeft u vragen?

Neem contact op met de vaarspecialisten van VDF Vaarvakanties!

Nicols Estivale Sixto Prestige C vaar

Wilt u alle vaarvakanties bekijken?

horizon boot agent leBoat

Weet u al met welke boot u gaat varen?

Bekijk hier alle boten