VDF Vaarvakanties voor een geweldige vakantie per boot

VDF Vaarvakanties is dé specialist op het gebied van vakanties op het water. VDF Vaarvakanties heeft jarenlange ervaring in het organiseren van dergelijke reizen. De organisatie is dé reisagent van een aantal grote bootmaatschappijen. Hierdoor is alle kennis binnen VDF Vaarvakanties aanwezig, waardoor uw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt.

Wij bieden u de grootste en beste keuze op het gebied van vaarbewijs-vrije vaarvakanties in Europa. Een vaarvakantie van VDF Vaarvakanties is een unieke ervaring, voor zowel volwassenen als kinderen.

Wilt u graag meer informatie over het varen en de eerste bootvakantie? Wij hebben alle informatie voor u op een rij gezet zodat u zich prettig kunt voorbereiden en wij helpen u graag met advies. U kunt alles hierover lezen op deze pagina.

Wanneer u boekt bij VDF Vaarvakanties kiest u altijd voor kwaliteit, comfort en zekerheid. Of u nu met zijn tweeën of met de hele familie wilt varen, voor iedereen is er een passende boot. Al onze boten zijn over het algemeen gemakkelijk te besturen. U zult zien hoe snel u het kunt!

Kortom, VDF Vaarvakanties staat garant voor een fijne en ontspannen vaarvakantie. Alles wordt zo prettige mogelijk op elkaar afgestemd. Ook voor u vinden we een passende boot en mooi vaargebied. Wij zijn immers de vaarmaatschappij met een breed aanbod tegen een scherpe prijs. Ook uw wens wordt vervuld!

Locaboot vaargebied Camargue
Camargue Beziers vaar varen Frankrijk
zonsondergang vaar varen