Zeiljachtreizen

Geniet van de charme van een klassiek zeilschip en vaar, afhankelijk van het seizoen, door de mooiste gebieden van de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en het Caribisch gebied. Op de authentieke zeiljachten is een crew aanwezig die zorgt voor plezier en ontspanning. Tijdens de cruise zijn er mogelijkheden om vanaf het zeiljacht te zwemmen of te snorkelen en zodra het zeiljacht in de haven ligt, kunt u een bezoek brengen aan pittoreske dorpjes en bruisende havenstadjes op het vaste land.

Sailing Classics
Sailing Classics Chronos
Sailing Classics hut

Zeilen met een klassiek zeilschip is een unieke manier van reizen. Proef de charme van een zeilvakantie. s' Nachts gaat de zeil voor anker in een rustige baai of in een klein havenstadje. Tijdens uw zeilvakantie mag u de crew helpen met het zeilen. Alles mag, maar niets hoeft.

Voor de zomer bieden wij zeilvakanties aan langs de kust van de Middellandse zee en in de winter door het Caribisch gebied. Bij het uitkiezen van de vaarroutes houden we rekening met de verschillende seizoenen en bekijken we het weer en windrichting welke afstanden er afgelegd kunnen worden. Dit om een zo echte zeilbeleving te creeëren.

Kairós

In de Griekse mythologie betekent "Kairós": het juiste moment. Het juiste moment om een vakantie te boeken op de Kairós!

De bouw van de Kairós is gebaseerd op klassieke zeilschoeners uit de jaren 20, vorige eeuw. De Kairós werd volgens deze traditie gebouwd met een stalen romp en een buitenwerk van de houtsoorten teak en mahonie. De Kairós is zeer snel, met een matige wind of op de motor bereikt de Kairós een snelheid van maximaal 10 knopen en zeilt onder de Nederlandse vlag. De Kairós is een geclassificeerd klein passagiersschip en ingeschreven in het Internationaal Register of Shipping.
Bekijk de Kairós

Chronos

De Chronos is een tweemast ketch van 54 meter en is een zusterschip van de Kairós.

In 2013 is de Chronos uit staal ontworpen in Bodrum, Turkije. De jacht is in een klassieke stijl gebouwd en is, evenals de Kairós, in de houtsoorten teak en mahonie uitgevoerd. Daarnaast is de Chronos gecombineerd met klassiek design met goede zeileigenschappen. De Chronos is voor maximaal 36 gasten en zeilt onder de Nederlandse vlag.
De Chronos is een geclassificeerd klein passagiersschip (Commercial Cruising Vessel, CCV).
Bekijk de Chronos

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie, een offerte aanvraag of reserveringsaanvraag voor een zeiljachtreis met de Kairós, Chronos of Rhea kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.