Varen met Locaboat bij VDF Vaarvakanties

De boten van Locaboat zijn even comfortabel als een appartement.

U vindt er een keuken uitgerust met een koelkast, kookplaat, werkblad en meestal een oven (uitgezonderd Linssen). Alle vaatwerk is aan boord aanwezig. Wij zorgen ook voor lakens, dekbedden en keukenhanddoeken. U hoeft dus bijna niets mee te brengen.

MAXIMAAL COMFORT…

Elk van onze boten beschikt over alle nodige uitrusting voor een aangenaam verblijf. Ze zijn op een intelligente manier ontworpen zodat u makkelijk kunt rondstappen aan boord. Dankzij de talloze opbergmogelijkheden kunt u maximaal gebruik maken van de ruimte. Verwarming, warm water, vaatwasser, keukentoestellen, comfortabele bedden: hier voelt u zich meteen thuis!

IEDER Z’N PÉNICHETTE®!

Bij Locaboat vindt u gegarandeerd een boot die bij uw wensen en behoeften past. Voor een riviercruise met z’n tweetjes kiest u voor de eenvoud van een Pénichette Classique® of de elegantie van een Europa. Wie met het gezin reist, heeft keuze uit de ruime Pénichettes Classique® of Flying Bridge®. Een Linssen is perfect voor een uitstapje onder vrienden. Kies de juiste boot, en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Locaboat Linssen
LocaBoat Penichette Flyng Bridge
Locaboat vaargebieden Ireland

Pénichettes Classique®

De Classique Pénichette® beschikt over alle comfort en is gemakkelijk te besturen. De Classique Pénichette® heeft een verhoogde achterkant en een groot schuifdak waardoor de boot beschikt over het maximale uitzicht, waardoor u volledig kunt genieten van het water en de natuur.

Bekijk onze Penichettes Classique®

Pénichettes Aft-Deck®

Een elegante Pénichette® met een buitenterras en een U-bank, de perfecte plaats om buiten te zitten. De twee schuifdaken en de grote ramen zorgen ervoor dat de binnenkant van de boot altijd verlicht is met natuurlijk licht. Het grote zonnedek biedt extra ruimte om uw fietsen op te slaan of om te zonnebaden. De wijde zijkanten, uitgerust met veiligheidsrail, zorgen ervoor dat het bewegen over de boot veilig is voor uw kinderen.

Bekijk onze Penichettes Aft-Deck®

Pénichettes Flying Bridge®

Een ruime Pénichette®, ideaal voor groepen. De dubbele besturing aan de binnen- en buitenzijde biedt u een uitstekend stuurcomfort. Op de bovenste brug bevindt zich een bank en een ruime tafel om maximaal te genieten van uw cruise. De boot beschikt ook over een groot zonnedek en een breed looppad, beschermd door een reling voor de veiligheid. Beschikbaar voor maximaal 4 tot 12 personen, naargelang het model.

Bekijk onze Penichettes Flying Bridge®

Europa

De Europa boten zijn speciaal aangepast voor het varen op meren. De Europa boten zijn elegante jachten die volledig uitgerust zijn met, onder andere, een buitenstuur dat een unieke comfortabele vaarervaring biedt. Het ruime interieur biedt een zeer aangename en ruime woonkamer. Het achterdek is geweldig om vanaf te vissen en om te zwemmen.

Bekijk onze Europa

Linssen Grand Sturdy

Sinds 2014 biedt Locaboat een nieuw vloot van Linssen schepen aan, de ultime vorm van ontspannen varen in Europa. De Linssen Grand Sturdy 34.9GS, met zijn elegante lijnen en gemakkelijke besturing, biedt een voortreffelijke comfort tijdens het cruisen. De dubbele cabines aan boord zorgen zorgen ervoor dat er ruimte is voor 2 stellen of een familie.

Bekijk onze Linssen Grand Sturdy

Meer informatie gewenst?

Stuur ons een bericht voor meer informatie, voor een offerte- of reserveringsaanvraag voor een VDF Vaarvakantie per boot van Locaboat.