De PREMIUM boten van Le Boat

Ultieme vaarervaring

De premium boten zijn de nieuwste boten van de Le Boat vloot. Deze boten zijn voorzien van de nieuwste technieken. Alle boten zijn voorzien van een ruim top deck met bimini-zonnekap, waar een bbq-grillplaat en een koelkast te vinden zijn. De salon en de keuken zijn licht en ruim door de grote ramen, hier bevindt zich ook een flatscreen-dvd-speler. Ook de badkamers zijn ruimer dan op de andere boten. Alle premium boten beschikken over een boeg- en hekboegschroef, hierdoor kunt u met gemak aanmeren.

De Horizon boten zijn ontworpen door te luisteren naar de klant. Op de boot kunt u op drie plekken van de zon genieten; op het top-deck, op het bankje aan de voorzijde en op het zitje aan de achterzijde.

De Vision vloot is uitermate geschikt voor vaarroutes met vele bruggen. Voor een makkelijke besturing beschikken de Vision boten over een joy-stick stuurfunctie.

De Horizon vloot

De Horizon boten zijn de nieuwste boten van Le Boat. Alle vijf modellen zijn ontworpen in een vergelijkbare stijl. Alle boten beschikken over hutten met en suite badkamers en een groot buitendek. Op het zonnedek is een tweede stuurpositie aanwezig en een ruime zithoek met grillplaat, koelbox en wasbak. Binnen is een ruime salon aanwezig met volledig uitgeruste keuken en een 360 graden uitzicht.

De Horizon boten zijn beschikbaar tot 12 personen en daarmee ideaal voor een groep mensen die samen op vakantie gaan maar ook gesteld zijn op hun privacy.

Bekijk hier alle Horizon boten

Vision vloot

Alle Vision modellen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en beschikbaar voor groepen tot 9 mensen. Waarbij alle slaapkamers beschikken over een en suite badkamer. Aan boord vindt u boven een enorm zonnedek waarop u heerlijk kunt zonnebaden en ontspannen, met een prachtig uitzicht over de betoverende landschappen langs het water. Met een stijlvol design en geavanceerde functies, is de Vision vloot de perfecte boot om Europa tijdens een riviercruise te verkennen.

Bekijk hier alle Vision boten