canal du midi varen vaar

Huur een boot zonder vaarbewijs

VDF Vaarvakanties werkt samen met diverse aanbieders en rederijen van boten. U kunt kiezen uit de volgende aanbieders:

Caprice boot le boat

Le Boat

Le Boat bezit en exploiteert de grootste en meest stijvolle vloot van motorboten die u mag besturen op Europese waterwegen zonder vaarbewijs. Le Boat is de enige aanbieder die fors investeert in de ontwikkeling en modernisering van de vloot. Tevens investeert Le Boat in een netwerk van bases zodat ook toekomstige generaties kunnen genieten van een vaarvakantie. Le Boat controleert nauwgezet de ontwikkelingen van haar floot, hierdoor kunnen ze meer flexibiliteit bieden als het gaat om het plannen van uw volgende vaarvakantie. Voor het besturen van de boten van Le Boat heeft u geen vaarbewijs of ervaring nodig. Het is zo makkelijk, dat iedereen kapitein kan zijn van deze boten! Hoe groot uw gezelschap of budget ook is, Le Boat biedt u altijd de perfecte boot voor een leuke vaarvakantie!

De sterren klassering is om aan te geven wat u mag verwachten in termen van bouwjaar, stijl en comfort. Alle boten van Le Boat hebben wel iets gemeen, welke ster klassering u ook kiest, u kunt altijd uit gaan van een uitstekende klantenservice, netheid en ondersteuning.

Bekijk onze 5-sterren boten

Bekijk onze 4-sterren boten

Bekijk onze 3-sterren boten

Bekijk onze 2-sterren boten

Bekijk onze boten met 1-ster

Bekijk onze boten
vaar nicols Estivale duo 2

Nicols

De scheepswerf Nicol’s Yacht werd in juli 1986 opgericht binnen het concern Nadia, gespecialiseerd in de verwerking van kunststoffen. In slechts enkele jaren heeft Nicol’s Yacht zich ontwikkeld tot een toonaangevend Frans bedrijf op het gebied van vaarvakanties, met 4 botenseries bestaande uit maar liefst 23 modellen motorjachten. Tegenwoordig staat Nicols bekend om zijn hoogwaardige boten en dienstverlening.

Bekijk onze Estivale boten

Bekijk onze Confort boten

Bekijk onze Sedan boten

Bekijk onze boten
Locaboat Bourgogne et Loire Dinant

Locaboat

Locaboat is sinds 1977 een leidende specialist in rivier vaarvakanties door Europa. Onze schat aan ervaring betekent dat we kunnen garanderen dat uw vakantie een succes wordt. De kwaliteit en de homogeniteit van onze vloot van boten is wat hen echt onderscheidt, in het bijzonder onze beroemde Pénichettes®: een combinatie van stijl, authenticiteit en comfort.

Bekijk onze Penichettes Classique

Bekijk onze Penichettes Terrasse

Bekijk onze Penichettes Flying Bridge

Bekijk onze Europa

Bekijk onze Linssen Grand Sturdy

Bekijk onze boten
Katarina Line Furtura boot

Katarina Line

De Katarina Line is in 1992 opgericht en is een succesvol cruise-specialist in Kroatië met veel diverse schepen. Katarina Line geeft de reizigers de kans om kennis te maken met de prachtige omgeving van Kroatië door middel van het hoppen van het ene eiland naar het andere. Voor iedere leeftijd en voor ieder budget heeft Katarina Line wat te bieden. Er wordt gedacht aan elk detail.

Bekijk onze boten
Sailing Classics

Sailing-Classics

Geniet van de charme van een klassiek zeilschip en vaar in het seizoen door de mooiste gebieden van de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en het Caribisch gebied. Op de zeilschepen is er een crew aanwezig die zorgt voor plezier en ontspanning. Tijdens de cruise zijn er mogelijkheden om vanaf het schip te zwemmen of te snorkelen en zodra het schip aan wal staat, kunt u een bezoek brengen aan pittoreske dorpjes en bruisende havenstadjes op het vaste land.

Bekijk de Kairós

Bekijk de Chronos

Bekijk onze boten