Huur een boot zonder vaarbewijs

VDF Vaarvakanties werkt samen met diverse aanbieders en rederijen van boten. U kunt kiezen uit de volgende aanbieders:

Caprice boot le boat

Le Boat

Le Boat bezit en exploiteert de grootste vloot van motorboten die u mag besturen zonder vaarbewijs. Het is zo makkelijk, dat iedereen kapitein kan zijn van deze boten! Hoe groot uw gezelschap of budget ook is, Le Boat biedt u altijd de perfecte boot voor een leuke vaarvakantie!

De klassering is om aan te geven wat u mag verwachten in termen van bouwjaar, stijl en comfort.

Bekijk de PREMIUM boten

Bekijk de COMFORT PLUS boten

Bekijk de COMFORT boten

Bekijk de STANDAARD boten

vaar nicols Estivale duo 2

Nicols

De scheepswerf Nicol’s Yacht werd in juli 1986 opgericht binnen het concern Nadia, gespecialiseerd in de verwerking van kunststoffen. De Nicols vloot staat bekend om zijn hoogwaardige boten. Deze vloot bestaat uit 3 botenseries met maar liefst 24 modellen motorjachten.

Nicols heeft boten geschikt voor 2 tot 12 personen, die u zonder vaarbewijs mag besturen.

Bekijk de Estivale boten

Bekijk de Confort boten

Bekijk de Sedan boten

Locaboat Bourgogne et Loire Dinant

Locaboat

Locaboat is sinds 1977 een specialist in rivier vaarvakanties door Europa. Zij staan bekend om hun onderscheidende Pénichettes®: een combinatie van stijl, authenticiteit en comfort. Locaboat exploiteerd ruim 380 boten, u kunt deze boten huren zonder vaarbewijs vanaf een van de vele bases in heel Europa.

Bekijk de Penichettes Classique

Bekijk de Penichettes Aft-Deck

Bekijk de Penichettes Flying Bridge

Bekijk de Europa vloot

Bekijk de Linssen Grand Sturdy

Katarina Line Furtura boot

Katarina Line

De Katarina Line is in 1992 opgericht en is een succesvol cruise-specialist in Kroatië met veel diverse schepen. Katarina Line geeft de reizigers de kans om kennis te maken met de prachtige omgeving van Kroatië door middel van het hoppen van het ene eiland naar het andere. Voor iedere leeftijd en voor ieder budget heeft Katarina Line wat te bieden. Er wordt gedacht aan elk detail.

Sailing Classics

Sailing-Classics

Geniet van de charme van een klassiek zeilschip en vaar in het seizoen door de mooiste gebieden van de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en het Caribisch gebied. Op de zeilschepen is er een crew aanwezig die zorgt voor plezier en ontspanning. Tijdens de cruise zijn er mogelijkheden om vanaf het schip te zwemmen of te snorkelen en zodra het schip aan wal staat, kunt u een bezoek brengen aan pittoreske dorpjes en bruisende havenstadjes op het vaste land.

Bekijk de Kairós

Bekijk de Chronos