Nieuws en actualiteiten over het Coronavirus

VDF Vaarvakanties is er alles aan gelegen om uw vakantie zonder zorgen te laten verlopen. Maar er kunnen zich te allen tijde calamiteiten voordoen zoals natuurgeweld (zoals storm, (bos)branden, aardbevingen, overstromingen) of politieke onlusten die direct of indirect van invloed zijn op uw vakantie. Uiteraard houdt VDF Vaarvakanties altijd dergelijke situaties nauwlettend in de gaten.

Coronavirus

Update: 25 februari 2020 - Markelo

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken meldt het volgende actuele reisadvies omtrent Italie: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies Eén van de bestemmingen uit het VDF aanbod ligt op ruime afstand van de gemeenten waarvoor nu een in- en uitreisverbod geldt. Het dichtsbijzijnde vaargebied is de Venetiaanse regio, dit ligt op 80 km van de Italiaanse gemeente Vo` Euganeo (omgeving regio Padova).

Update 24 februari 2020 - Markelo

Momenteel zijn er meldingen van de aanwezigheid van het coronavirus in Europa met name in Italië, hetgeen acute restricties geeft op het gebied van gezondheidszorg aan de lokale bevolking. Wij volgen de berichten en nieuwsberichtgeving over de situatie ter plaatse nauwlettend. Tot nu toe is er geen negatief reisadvies hiervoor door het ministerie afgegeven.

Het team van VDF Vaarvakanties staat, indien nodig, in nauw contact de lokale havens. Het vaarseizoen in Italië begint 1 april 2020 U kunt zelf de actuele situatie en berichtgeving vanuit de overheid volgen op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/actueel/nieuws/2020/02/04/maatregelen-tegen-coronavirus-in-verschillende-landen Voor Italië verwijzen wij u naar de volgende pagina: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies

Uw reeds gemaakte boeking

Annuleren
Momenteel kunnen reeds gemaakte reserveringen richting met name Italië niet kosteloos geannuleerd worden.
Wijzigen
Omboeken en/of wijzigen is afhankelijk van uw geboekte vaarvakanties. Indien u wenst om te boeken naar een andere bestemming bijv. in Duitsland of Frankrijk is dit, na verificatie van de beschikbaarheid en mogelijkheden, mogelijk voor dezelfde reisduur. Hiervoor worden wel administratiekosten in rekening gebracht en is afhankelijk van de geboekte bestemming en boot.

Vragen over uw boeking?

Heeft u vragen over uw boeking, neem dan contact op met de reserveringsafdeling van VDF Vaarvakanties: