Binnenkort nieuw in ons aanbod

Nog even geduld, maar binnenkort bieden wij zeilcruises aan met de Katarina Line en Sailing-Classics. Ervaar de charme van zeilen met een klassiek zeilschip of (zeil)cruise.

Bent u al nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie? Of wilt u wellicht al een offerte aanvragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Katarina Line Furtura boot

Varen in Kroatië

De Katarina Line is in 1992 opgericht en is een succesvol cruise-specialist in Kroatië met veel diverse schepen. Katarina Line geeft de reizigers de kans om kennis te maken met de prachtige omgeving van Kroatië door middel van het hoppen van het ene eiland naar het andere. Voor iedere leeftijd en voor ieder budget heeft Katarina Line wat te bieden. Er wordt gedacht aan elk detail.

Sailing Classics

Zeiljachtreizen

Geniet van de charme van een klassiek zeilschip en vaar in het seizoen door de mooiste gebieden van de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en het Caribisch gebied. Op de zeilschepen is er een crew aanwezig die zorgt voor plezier en ontspanning. Tijdens de cruise zijn er mogelijkheden om vanaf het schip te zwemmen of te snorkelen en zodra het schip aan wal staat, kunt u een bezoek brengen aan pittoreske dorpjes en bruisende havenstadjes op het vaste land.

Contactformulier

Benieuwd naar ons nieuwe aanbod? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!