De Maas & Waal Route

West-Nederland, Nederland

  • Bezoek grote steden als Rotterdam en Gouda
  • Bezichtig oude vestingsteden
  • Geniet van Goudse kaas
  • Vertrek vanuit Kerkdriel
Maasroute museum
Maasroute de kade
Maasroute gedenksteen
Maasroute langs de rivier
Maasroute plein
Hollandse Rijn Rotterdam
Bekijk alle fotos (8 )

De Maas & Waal Route

De Maas en de Waal, twee grote rivieren die stromen door het Nederlandse landschap. Vanuit de vertrekbasis in Kerkdriel kunt u genieten van de natuur en de grote steden van Nederland. Verken per boot steden als Rotterdam en Gouda. Geniet van heerlijke lokale gerechten en specialiteiten in leuke restaurants en geniet van een lekker drankje in een van de vele cafés. Per boot kunt genieten van de natuur langs de Nederlandse rivieren en de rust van het stromende water. Twijfel niet langer, boek nu uw vaarvakantie via VDF Vaarvakanties.

Vind uw vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Dagprogramma

Toon alles

Kerkdriel

Kerkdriel is een pittoreske stad in de gemeente Gelderland en de perfecte plaats om uw vaarvakantie in Nederland te beginnen! Kerkdriel heeft een prachtige jachthaven en een gezellige binnenstad met talloze cafés.

Rotterdam

Rotterdam, een havenstad, gelegen in de provincie Zuid-Holland. De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa en was lange tijd de grootste ter wereld. Het Rotterdam van tegenwoordig staat tevens bekend om zijn moderne architectuur.

Gouda

Gouda, bekend om haar kaas, is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Gouda ligt bij de eenwording van de Hollandse IJssel en de Gouwe. In de 13e eeuw is Gouda, mede dankzij, de binnen vaart uitgegroeid tot een van de belangrijkste steden in Nederland. De oude binnenstad van Gouda heeft vele historische gebouwen en vele leuke restaurants en cafés.

Gorinchem

Gorinchem is een goed bewaarde vestingstad in de provincie Zuid-Holland. Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede. In de 16e eeuw is een nieuwe vestingwal aangelegd, die vandaag de dag nog bijna volledig intact is.

Heusden

Heusden is een gerestaureerde vestingstad in de provincie Noord-Brabant. Heusden is gelegen aan de maas, Heusden is een prachtige stad met een interessante geschiedenis.

Kerkdriel

Voor het einde van uw vaarvakantie keert u terug naar Kerkdriel

Dit is slechts een voorbeeld van een vaarroute, alleen het start- en eindpunt zijn bindend.

Vragen over de De Maas & Waal Route?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.