De Katharen Route

Canal du Midi, Frankrijk

 • Boek een excursie langs wijngaarden en proef lokale specialiteiten
 • Ontdek de Romeinse stad Narbonne en bezoek de kathedraal St. Just
 • Bezoek de ommuurde stad Carcassonne (UNESCO)
7-daagse fietsvakantie Canal du Midi
Carcassonne
Carcassonne 14 juli vuurwerk canal du midi
vaarkaart canal du midi
Bekijk alle fotos (4 )

Uw keuze is gevallen op een bootvakantie op het Canal du Midi die het beste van de regio samenbrengt: wijnsteden als Homps en Trèbes en twee charmante historische steden. Carcassonne en het pretpark in de buurt (geweldig voor de kinderen) zijn een hoogtepunt van uw vakantie. Zomerfestivals in overvloed! Narbonne aan het Canal de la Robine is een fantastische stad.

Caprice boot le boat
1 / 4

Caprice

 • Geschikt voor 6 personen
 • 2 hutten met een badkamer aanwezig
 • Tweepersoonsbedbank in de salon
Continetale Classique boot agent leBoat
1 / 4

Continentale

 • Geschikt voor 6 personen
 • 3 hutten en 3 luxe badkamers
 • Ventilatoren in de salon
Magnifique boot agent leBoat
1 / 3

Magnifique

 • Geschikt voor 10 personen
 • 4 hutten waarvan 3 met badkamer
 • Elke hut met eigen ventilator
Meer informatie
le boat vision vloot
1 / 1

Vision 3 SL

 • Geschikt voor 10 personen
 • 3 hutten met 3 luxe badkamers
 • Airconditioning aanwezig in elke kamer
Vind uw vakantie
Aankomstdatum
Aankomst
Verblijfsduur

Dagprogramma

Toon alles

Homps

Homps is een groen stadje waar vaak de zon schijnt. Meer hier aan en wandel het stadje in en ontdek de met bloemen versierde stratenen de oude romaanse kapel uit de 11e eeuw.

Argens-Minervois

Argens-Minervois is een prachtig klein stadje dat de streek Minervois typeert. Het dorp ligt rondom een 14e-eeuws kasteel en kijkt uit over het kanaal en de rivier de Aude.

Roubia

Roubia is een lieflijk dorpje met een mooie parochiekerk die een bezoek waard is. Als u hier aanmeert, kunt u een boswandeling maken om dichter bij de natuur te komen.

Paraza

Paraza is een prachtig, karakteristiek stadje met kleurige huizen aan het water. Als u door het dorp loopt, komt u zeer waarschijnlijk de oude, afgedankte windmolen van Cantaranne tegen.

Ventenac

Als u Ventenac nadert, heeft u een verpletterend uitzicht op het majestueuze kasteel van de stad. Op de oevers van het kanaal kunt u wijn proeven en zelfs kopen. Ventenac is een beeldschoon kanaaldorp dat een bezoek waard is.

Le Somail

Le Somail is een mooi gehuchtje met prachtige oude, met mos bedekte huizen. Het is een fantastische plek om tot rust te komen en alles op je te laten inwerken. et is een fantastische plek om tot rust te komen en alles op je te laten inwerken.

Sallèles d'Aude

Sallèles d'Aude, omgeven door een groen bos, is een charmant, gastvrij stadje met talloze paden waarover u kunt fietsen of wandelen. Geniet aan de rand van het stadje in alle rust van het groene boslandschap of probeer één van de goede restaurants in het centrum.

Narbonne

Narbonne, ooit de belangrijkste stad van het Gallo-Romeinse Rijk, herbergt veel sporen uit het verleden die als schatten worden bewaakt. Bezoek de stad met de Saint-Paulbasiliek, de prachtige Saint-Just-et-Saint-Pasteurkathedraal en nog veel meer. De oude kronkelige straten in het centrum zijn ronduit betoverend.

Carcassonne

Bezichtig het grootste en mooiste middeleeuwse bouwwerk in heel Europa: de enorme vestingstad Carcassonne uit de 13e eeuw. Ga op ontdekking om meer over de geschiedenis te leren. Bewonder de schitterende uitzichten over de vallei vanaf de enorme vestingmuren.

Trèbes

Aan het Canal du Midi ligt het aantrekkelijke, gastvrije stadje Trèbes. Meer hier aan om in één van de goede restaurants in het centrum te eten of om de 14e-eeuwse kerk Saint-Etienne te bezichtigen.

Dit is slechts een voorbeeld van een vaarroute, alleen het start- en eindpunt zijn bindend.

Vragen over de De Katharen Route?
Deze website maakt gebruik van reCAPTCHA
en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.