loch oich vaar schotland

Vaarvakanties Schotland

Tijdens een reis door Schotland vaart u over het Caledonisch kanaal. Dit kanaal verbindt vele meren en is omringd door een adembenemend heuvellandschap. Dit landschap is zilver gekleurd door het heidekruid. Tevens biedt Schotland vele mogelijkheden voor de actieve vakantieganger: mountainbike- en wandelroutes langs het water en uitstekende mogelijkheden voor de hengelsportliefhebber.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
vaar schotland
urquhart kasteel schotland
west highland railway shotland
Bekijk alle fotos (4)

Caledonisch kanaal

Op uw vaarroute bevindt zich het geheimzinnige meer van Loch Ness. Loch Ness is vooral bekend omdat zich hier volgens overlevering een monster ophoud, genaamd Nessie. Waarschijnlijk is het verhaal een mythe, maar het wordt omwille van het toerisme in stand gehouden. Naast dit monster biedt Schotland voor de actieve vakantieganger veel mogelijkheden. Kanovaren, windsurfen, waterskien, mountain biking, wandeltochten, sportvissen, paardrijden, bergbeklimmen: in Schotland kan het allemaal. De magie en schoonheid van de Schotse Hooglanden maken uw vaarvakantie tot een onvergetelijke ervaring!

loch oich vaar schotland

Varen zonder Vaarbewijs De Highland Avontuur Route

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in Schotland. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.