penichette in nature

Vaarvakanties Polen

Het noordoosten van Polen omvat een netwerk van meren, kanalen en rivieren. Een waar paradijs voor de natuurliefhebber: bizons, wolven, wilde beren, bevers en vooral erg veel verschillende vogels. In de zomermaanden zijn er veel festivals en concerten. Daarnaast kenmerkt Polen zich door haar vele historische steden met mooie gebouwen.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
penichette cruising
penichette moored
penichette on lakes
Bekijk alle fotos (4)

Mazurian Lakes

Het gebied de Mazuria wordt ook wel ‘het gebied van de duizenden meren’ genoemd. Een paradijs voor de natuurliefhebber. Gedurende de reis ziet u tevens veel historische ruïnes op de vele heuvels. Onderweg komt u langs kleine dorpjes, die vooral populair zijn om hun boten en visserij. Eén vijfde deel van het gebied bestaat uit meren, welke voordurend worden gekruist door kanalen en rivieren. De watersportliefhebber kan hier zeker zijn hart ophalen.

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in Polen. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.