Nederland

Vaarvakanties Nederland

Huur een boot in Nederland

Ook in eigen land is er tijdens een vaarvakantie genoeg te zien, zoals de windmolens en tulpenvelden aan de waterkant. Ga van boord om een fietstocht te maken of bezoek één van de mooie steden die ons land rijk is. Ook op het gebied van cultuur heeft Nederland genoeg te bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het bekende Anne Frank Huis in Amsterdam.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
molens in Nederland vaar
Amsterdam vaar
vaarroute NL
Bekijk alle fotos (4)

Friesland

Dit noordelijke deel van Nederland bestaat uit honderden meren en is vooral erg populair bij de watersportliefhebber. U kunt hier heerlijk ontspannen varen op de vele mooie meren en kanalen. Ontdek waar de wind u brengt. Varen in Friesland is eindeloos genieten van de grootste binnenmeren van Europa. Rust en ruimte, maar ook veel vermaak in de dorpen en steden. Friesland: een prachtige provincie met vele verrassende contrasten.

Loosdrechtse Plassen & Amsterdam

Dit waterrijke gebied tussen de Vecht en de Utrechtse heuvelrug is ontstaan door vervening. De Loosdrechtse Plassen bestaan uit verschillende plassen die door dijken en eilanden van elkaar worden gescheiden. Het gebied kent vele mooie en gezellige jachthavens waar u tijdens uw tocht aan kunt meren. De Loosdrechtse Plassen zijn vooral geliefd bij watersporters en natuurliefhebbers.

Bij een vaarvakantie naar Amsterdam raden wij aan om aan te leggen in Weesp en daar de trein te nemen naar het stadscentrum. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten. U kunt ook Amsterdam invaren en aanleggen in de Sixhaven jachthaven achter het Centraal Station, vanwaar u de gratis veerboot naar het centrum kunt nemen.

Hindeloopen

Varen zonder Vaarbewijs De Friesland Korte Vakantie

Amsterdam

Varen zonder Vaarbewijs De Kazen van Nederland Route

Amsterdam vaar

Varen zonder Vaarbewijs De Grootste Steden Van Nederland

Amsterdam

Varen zonder Vaarbewijs De Mooiste Plekjes van Nederland Tour

Biesbosch Museum

Varen zonder Vaarbewijs De Noord-Brabant & Zuid-Holland Tour

Maasroute museum

Varen zonder Vaarbewijs De Maas & Waal Route

Kerkdriel

Varen zonder Vaarbewijs De Limburg Ontdekkingstour

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in Nederland. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.