sanerasmo vaar italie

Vaarvakanties Italië

Maak in Italië kennis met de mooiste waterstad ter wereld, Venetië. Deze stad is bekend om haar historie, kunst en natuurlijk de romantiek. Wandel door smalle straatjes en over schilderachtige bruggetjes. Wanneer u even weg wilt van de drukte van de stad, bezoekt u dan de Po Delta: een nationaal natuurpark met een enorme rijkdom aan flora en fauna. In Italië valt altijd iets te beleven!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
caorle vaar italie
grand canal venetie vaar italie
vaarkaart italie
Bekijk alle fotos (4)

Lagune van Venetië

In de Lagune van Venetië liggen maar liefst 80 eilandjes. Voor iedereen is er in de streek dus wel iets te zien of te doen. Het gebied kenmerkt zich door traditionele vissersdorpjes, maar ook de zonaanbidder komt hier aan zijn trekken. Dit gebied kent immers één van de mooiste zandstranden van de Adriatische kust. De Lagune van Venetië is een ware schatkist, die zeker het ontdekken waard is.

venetie

De Dolce Vita route

Lange vakantie

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in Italië. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.