kasteel van Portumna ierland vaarvakanties

Vaarvakanties Ierland

Schilderachtige kleine dorpjes en haventjes. Een rijk landschap met indrukwekkende vergezichten. Eeuwenoude kloosters en andere historische plaatsen: dit ziet u allemaal tijdens een vaarvakantie in Ierland. De binnenwateren van Ierland behoren tot het grootste Europese netwerk van waterwegen en bieden u een ongekende vakantie-ervaring. Voor vissers is Ierland een waar paradijs.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
kasteel van Portumna ierland vaarvakanties
vaarkaart ierland
vaar ierland
Bekijk alle fotos (4)

Shannon

De rivier de Shannon zit vol met allerlei vissoorten en is een waar paradijs voor sportvissers. Wanneer u van wandelen houdt kunt u uw hart ophalen aan de ongerepte natuur. Het vakantieplaatje wordt compleet gemaakt door historische gebouwen en statige landhuizen. De Shannon is altijd een belangrijke waterweg in Ierland geweest. De rivier brengt u op plaatsen waar u anders nooit zou komen. Eentonig wordt het nooit. Wanneer u vaart over de Ierse waterwegen, vaart u in een vredige omgeving, ver van het gejaagde stadsleven. Er kan weinig tippen aan de meren en rivieren van het Ierse binnenland.

Shannon-Erne Waterway

Dit kanaal kent zestien sluizen en is met vierendertig schilderachtige bruggen uitgerust. Rivieren, kanalen en eilandrijke meren wisselen zich in dit gebied constant af. Tot nu toe is dit gebied nog weinig bezocht. U wordt van eiland tot eiland gebracht. Onderweg treft u vele bezienswaardigheden. Tijdens de reis ervaart u de magie die altijd al in dit Keltische land heerste.

Killaloe ierland vaar

Varen zonder Vaarbewijs De Shannon Route Korte Vakantie

Korte vakantie

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in Ierland. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.