Marlow vaar Engeland

Vaarvakanties Engeland

Wilt u de Engelse sfeer en charme beleven? Vaar over de Theems, die zich een weg baant door de groene valleien van Zuid-Engeland. Veertiende-eeuwse dorpjes met authentieke pubs en knobbelzwanen op de rivier: laat u tijdens een vaarvakantie door Engeland verrassen door al het moois wat er te zien is!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Iffley Lock oxford vaar Engeland
Het centrum van londen vaar engeland
Hampton Court Palace vaar engeland
Bekijk alle fotos (4)

Theems

Tijdens een vaarvakantie over de Theems komt u in aanraking met prachtige natuur en historie. De omliggende parken bij WindsorCastle lenen zich goed voor picknicken, wandelingen of fietstochten. Breng ook een bezoek aan de studentenstad Oxford. Een historische stad, die een fascinerende combinatie laat zien van oude en moderne tijden in zowel kunst als cultuur.

Norfolk Broads

Dit vaargebied is een waar natuurreservaat. Het gebied biedt een onderkomen aan vele, in het wild levende dieren. Het is het grootste beschermende watergebied van Engeland. Het gebied kenmerkt zich door een voortdurend veranderend landschap, van open weilanden tot dichtgegroeide oevers. Watersportliefhebbers kunnen zich uitleven op de vele open wateren. Aan het land is er volop ruimte om te wandelen of te fietsen.

Het centrum van londen vaar engeland

Varen zonder Vaarbewijs De Hart van Engeland Route

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in Groot-Brittannië. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.