Marlow vaar Engeland

Vaarvakanties Engeland

  • Bezoek kleine dorpjes, pubs en musea
  • Beleeft de geschiedenis van Engeland
  • Breng een bezoek aan Legoland in Windsor
  • Combineer met een verblijf in London

Wilt u de Engelse sfeer en charme beleven? Vaar over de Theems, die zich een weg baant door de groene valleien van Zuid-Engeland. Veertiende-eeuwse dorpjes met authentieke pubs en knobbelzwanen op de rivier: laat u tijdens een vaarvakantie door Engeland verrassen en door al het moois wat er te zien is!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Iffley Lock oxford vaar Engeland
Het centrum van londen vaar engeland
Hampton Court Palace vaar engeland
Bekijk alle fotos (4)

Varen over de Theems

Tijdens een vaarvakantie over de Theems komt u in aanraking met prachtige natuur en historie. De omliggende parken bij Windsor Castle lenen zich goed voor picknicken, wandelingen of fietstochten. Breng ook een bezoek aan de studentenstad Oxford. Een historische stad, die een fascinerende combinatie laat zien van oude en moderne tijden in zowel kunst als cultuur.

Geschiedenis

Al jaren is de Theems de belangrijkste rivier van Engeland en was een verkeersader voor de import en export van Engeland. Al in de tijd van de Romeinen werd een haven gevestigd in buurt van het huidige London. Vanaf dat moment was de Theems de belangrijkste levensader van Engeland.

Vaaradvies en sluizen

Varen over de Theems is eenvoudig en zeer geschikt voor beginners. Op sommige momenten kan er meer verkeer zijn op de rivier. Alle sluizen zijn automatisch en bemand, daarnaast zijn ze gratis te gebruiken. Tijdens het zomerseizoen zijn de sluiten tot ca. 19.00 uur geopend daarbuiten tot ca. 18.00 uur. Daarnaast houden de sluiswachter vaak een uur pauzen in de middag.

Varen Engeland Theems

Varen zonder Vaarbewijs De Hart van Engeland Route

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in Groot-Brittannië. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.

Varen ierland Shannon

Bekijk hier alle bestemmingen van VDF Vaarvakanties!