vaar belgie

Vaarvakanties België

België staat bekend om haar vele biersoorten, handgemaakte bonbons, kantwerkplaatsen en de bekende stripheld Kuifje. België heeft u echter nog veel meer te bieden. Tijdens een vaarvakantie door België vaart u langs prachtige landschappen en historische steden waar u oude en moderne kunst en cultuur kunt bewonderen.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
brugge vaar belgie
vaar belgie
gent vaar belgie
Bekijk alle fotos (4)

Nieuwpoort

In dit relatief kleine land is enorm veel te zien. Van de sprookjesachtige gevels van Gent, tot de kronkelende grachten en mooie bruggetjes van Brugge. Brugge wordt ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd. Ook voor de strandliefhebber biedt België vele mogelijkheden. Belgie beschikt over een zeer uitgebreid vaarwegennet. Een langer verblijf is hierdoor zeker de moeite waard. De vele kanalen zijn veelal oud en daardoor erg pittoresk. In Wallonië, het Franstalige deel van België, kunt u varen door adembenemende groene landschappen en bergen.

vaar belgie

Varen zonder Vaarbewijs De Chocolade en Kant Route

Meer informatie gewenst?

Voor meer informatie over de vaargebieden en vaarvakanties in België. Voor advies, een offerteaanvraag of reserveringsaanvraag voor een vakantie per boot van VDF Vaarvakanties, kunt u altijd contact opnemen met het VDF vaarvakantie team. Wij helpen u graag.