Crusader boot agent leBoat

Vaarvakanties in Europa

Wij bieden u de grootste en beste keuze op het gebied van vaarbewijs-vrije vaarvakanties in Europa. Een vaarvakantie van VDF Vaarvakanties is een unieke ervaring, voor zowel volwassenen als kinderen.

Wanneer u boekt bij VDF Vaarvakanties kiest u altijd voor kwaliteit, comfort en zekerheid. Of u nu met zijn tweeën of met de hele familie wilt varen, voor iedereen is er een passende boot. Al onze boten zijn over het algemeen gemakkelijk te besturen. U zult zien hoe snel u het kunt!

Locaboat Bourgogne et Loire

Frankrijk

VDF Vaarvakanties biedt een groot gedeelte van haar vaarvakanties aan in Frankrijk. Varen langs zonovergoten wijngaarden en langs lieflijk aan het water gelegen dorpjes. Maak een tussenstop bij één van de prachtige stranden aan de Middellandse Zee.

Bekijk vaarvakanties in Frankrijk
muritzmeer vaar duitsland

Duitsland

De waterwegen van Mecklenburg en Brandenburg zijn relatief onbekend. Ze vormen een netwerk van meren en kanalen die zich bijzonder goed lenen voor boottochten. Helder water en een schone lucht. Dit gebied is niet alleen geliefd bij watersporters, maar ook bij natuurliefhebbers. De vele bossen, heidegebieden en groene weiden langs de oevers van het water bieden alle gelegenheid om aan te meren en erop uit te gaan.

Bekijk vaarvakanties in Duitsland
vaar belgie

België

België staat bekend om haar vele biersoorten, handgemaakte bonbons, kantwerkplaatsen en de bekende stripheld Kuifje. België heeft u echter nog veel meer te bieden. Tijdens een vaarvakantie door België vaart u langs prachtige landschappen en historische steden waar u oude en moderne kunst en cultuur kunt bewonderen.

Bekijk vaarvakanties in België
Marlow vaar Engeland

Engeland

Wilt u de Engelse sfeer en charme beleven? Vaar over de Theems, die zich een weg baant door de groene valleien van Zuid-Engeland. Veertiende-eeuwse dorpjes met authentieke pubs en knobbelzwanen op de rivier: laat u tijdens een vaarvakantie door Engeland verrassen door al het moois wat er te zien is!

Bekijk vaarvakanties in Engeland
Killaloe ierland vaar

Ierland

Schilderachtige kleine dorpjes en haventjes. Een rijk landschap met indrukwekkende vergezichten. Eeuwenoude kloosters en andere historische plaatsen: dit ziet u allemaal tijdens een vaarvakantie in Ierland. De binnenwateren van Ierland behoren tot het grootste Europese netwerk van waterwegen en bieden u een ongekende vakantie-ervaring. Voor vissers is Ierland een waar paradijs.

Bekijk vaarvakanties in Ierland
grand canal venetie vaar italie

Italië

Maak in Italië kennis met de mooiste waterstad ter wereld, Venetië. Deze stad is bekend om haar historie, kunst en natuurlijk de romantiek. Wanneer u even weg wilt van de drukte van de stad, bezoekt u dan Po Delta: een nationaal natuurpark met een enorme rijkdom aan flora en fauna. Wandel door smalle straatjes en over schilderachtige bruggetjes. In Italië valt altijd iets te beleven!

Bekijk vaarvakanties in Italië
molens in Nederland vaar

Nederland

Ook in eigen land is er tijdens een vaarvakantie genoeg te zien, zoals de windmolens en tulpenvelden aan de waterkant. Ga van boord om een fietstocht te maken of bezoek één van de mooie steden die ons land rijk is. Ook op het gebied van cultuur heeft Nederland genoeg te bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het bekende Anne Frank Huis in Amsterdam.

Bekijk vaarvakanties in Nederland
vaar nicols

Polen

Het noordoosten van Polen omvat een netwerk van meren, kanalen en rivieren. Een waar paradijs voor de natuurliefhebber: bizons, wolven, wilde beren, bevers en vooral erg veel verschillende vogels. In de zomermaanden zijn er veel festivals en concerten. Daarnaast kenmerkt Polen zich door haar vele historische steden met mooie gebouwen.

Bekijk vaarvakanties in Polen
8-daagse fietsvakantie Algarve

Portugal

In Portugal zult u varen over water van uitstekende kwaliteit. Vooral voor de natuurliefhebbers is Portugal uitermate geschikt. Bent u een zonaanbidder? Ook dan is een vaarvakantie in Portugal voor u een goede keuze. Met meer dan driehonderd zonnige dagen per jaar is Portugal hét land voor de zonaanbidder.

Bekijk vaarvakanties in Portugal
loch oich vaar schotland

Schotland

Tijdens een reis door Schotland vaart u over het Caledonisch kanaal. Dit kanaal verbindt vele meren en is omringd door een adembenemend heuvellandschap. Dit landschap is zilver gekleurd door het heidekruid. Tevens biedt Schotland vele mogelijkheden voor de actieve vakantieganger: mountainbike- en wandelroutes langs het water en uitstekende mogelijkheden voor de hengelsportliefhebber.

Bekijk vaarvakanties in Schotland